Путин честитао Вучићу Дан државности

Председник Србије Александар Вучић и амбасадор Руске Федерације Александар Боцан-Харченко

Председник Србије Александар Вучић примио је данас амбасадора Руске Федерације Александра Боцан-Харченка који му је током данашњег састанка уручио честитку председника Владимира Путина поводом Дана државности. Путин је у честитки поручио да је уверен да ће две земље и даље свестрано јачати стратешко партнерство и развијати конструктивну сарадњу у различитим областима.

-Примите срдачне честитке поводом националног празника – Дана државности Србије. Односи између наших земаља се заснивају на вишевековним традицијама пријатељства, културне и духовне блискости. Уверен сам да ћемо и даље свестрано јачати руско-српско стратешко партнерство, развијати конструктивну сарадњу у различитим областима. То несумњиво одговара темељним интересима наших братских народа. Искрено Вам желим добро здравље и успехе, а свим грађанима Србије срећу и просперитет“, наводи се у честитки председника Путина.

-Захвалио сам на честиткама и посебно истакао изузетну симболику Сретења, као празника на који се сусрећу наша историја и државност, слободарски дух и љубав према отаџбини и највишим вредностима за које смо се вековима борили , написао је Вучић на Инстаграму.

Please follow and like us:
Друштво