Радници “Комрада“ на мети хулигана

Зоран Димитријевић директор“Комрада“

Радници “Комрада“ нападнути су синоћ око 20 сати у Карађорђевој улици у Врању. До инцидента је дошло када је ноћна екипа Јавно –комуналног предузећа “Комрад“ обављала своје редовне обавезе на изношењу смећа. Том приликом је нападнута од стране непознатих починилаца. Поводом овог случаја огласио се директор овог предузећа Зоран Димитријевић.

-Најпре је дошло до вербалног вређања радникa “Комрада“ на националној основи , који су ромске популације. Возач из нашег камиона је изашао и покушао да смири ситуацију, међутим, нападачи су били агресивни. Радници су осетили опасност и одмах ушли у кабину камиона. Нападачи су били агресивни и том приликом оштетили наше возило. Наши радници су се удаљили са терена и одмах смо обавестили полицију. Радници су узнемирени и уплашени. Ми из “Комрада “ и ја као одговорно лице  тражимо да се починиоци овог недела пронађу и да се казне. Раније није било оваквих случајева. Грађани су увек љубазни према нашим радницима и ми осуђујемо ову ситуацију са жељом да се овако нешто не дешава више, изјавио је Зоран Димитријевић директор Комрада.

Како сазнајемо у Полицијској управи у Врању , интензивно се ради на расветљавању овог случаја и очекује се да починиоци овог недела буду пронађени у што краћем року и да буду процесуирани.

Please follow and like us:
Друштво