Расписан други Јавни позив за побољшање услова становања избеглица за куповину сеоске куће са окућницом или непокретности

Комисија за избор корисника за куповину сеоског домаћинства са окућницом, расписала је други Јавни позив за избор корисника за доделу помоћи за побољшање услова становања избеглица кроз доделу помоћи за куповину сеоске куће са окућницом, односно одговарајуће непокретности и помоћи у грађевинском материјалу и опреми за поправку или адаптацију куће.

Помоћ је бесповратна и додељује се за куповину једне сеоске куће са окућницом, односно одговарајуће непокретности, намењене становању у којима постоје услови за живот. Највећа вредност је 1.700.000 динара по породичном домаћинству, а за додатну помоћ у грађевинском и другом материјалу за поправку или адаптацију предметне сеоске куће или непокретносту до 250.000 динара по породичном домаћинству.

Јавни позив је отворен од 25. јуна до 12. јула. Захтеви са потребном документацијом подносе се лично преко писарнице Градске управе или поштом на адресу: Градска управа Врање, Краља Милана 1, са назнаком „За куповину сеоске куће са окућницом односно одговарајуће непокретности намењене становању“.

Рок за подношење захтева са потребном документацијом је 18 дана од дана објављивања Јавног позива.

Please follow and like us:
Друштво Економија