Расписан Јавни позив за финансирање пројеката за реализацију Акционог плана за младе у 2024. години

Градско веће расписало је Јавни позив за финансирање или суфинансирање програма и пројеката за реализацију Акционог плана за младе у 2024. години.  Предмет Конкурса је финансирање или суфинансирање програма и пројеката  за реализацију Акционог плана за младе у 2024. години.

Под програмима и пројектима за реализацију Акционог плана за младе сматрају се програми и пројекти за следеће области омладинске политике: запошљивост и самозапошљивост младих (Развијање предузетничког духа); активизам и волонтеризам; креирање културних садржаја; информисање младих; заштита животне средине; промоција здравих и безбедних стилова живота; промоција омладинског рада; унапређење провођења слободног времена младих.

За финансирање или суфинансирање програма и пројеката на основу овог конкурса обезбеђена су средства у буџету града Врања у износу 1.200.000 динара. Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања конкурса, закључно са 17.07.2024. године. Период за реализацију пројеката је до 15.12.2024. године.

Please follow and like us:
Некатегоризовано