Реаговање Драгана Антића из Еколошког устанка на саопштење СНС-а

Фото: ФБ Драган Антић

За време Новогодишњих и Божићних празника на мејл маркетинг службе РТВ Врање али не и на званични мејл информативне редакције , стигао је допис Драгана Антића из Еколошког устанка ,којим инсистира да објавимо, како каже, његов одговор, а уместо одговора послао је подуже саопштење којим се директно обраћа лично др Слободану Миленковићу.Тешком муком покушали смо да из њега издвојимо део, који би могао да има форму одговора, а у коме се између осталог каже:  

-На наводе Еколошког устанка нисте одговорили аргументовано, него нападом на моју личност и углед… Ево, ја Вас јавно молим и позивам да изађете са документом у коме стоји да сам ја Драган Антић, професор географије и саветник-спољни сарадник при ШУ Лесковац осуђиван за производњу и стављање у промет опојних дрога. Поред тога да докажете да сам конзумент истих као што наводите у срамном саопштењу.

Даље , у одговору, тј. саопштењу наводи се следеће :

-Избегли сте одговор због чега Здравствени центар дугује скоро 350. 000. 000 динара и дугови се увећавају. Похвале да сте набавили мамограф у 2023. години је више за срамоту него за похвалу. Мамографија се ради деценијама уназад, а наши пацијенти су ретко имали прилику да се прегледају на старом јер више није радио него што је радио.

И на крају овог саопштења – одговора обраћа се др Слободану Миленковићу:

-Са вером у то да ћете бити човек са образом, очекујем да изађете са новим саопштењем , потврдите документом тврдње ваше странке и на тај начин одговорите мени не кријућу се иза странке.

Да подсетимо, повод овом, назови, одговору , или саопштењу Драгана Антића из Еколошког устанка , како год да је, било је саопштење Савета за информисање ГрО СНС Врање, које смо објавили 30. децембра, а у коме се каже:

– У свој неважности политичког чиниоца, потврђеној резултатима последњих избора, необјективност промотера Еколошког устанка у Врању не јењава. Ако је судити по последњој, више него злонамерној, гомили лажи објављеној у медијима, јасно је да аутор јако површно познаје прилике у Здравственом центру у Врању и да их тумачи на начин који само њему одговара.

Оно што из Еколошког устанка називају пропадањем, јесте заправо до сада незабележено улагање у здравство, како у Србији, тако и у Врању. Све се своди на неконтролисано клеветање управе Здравственог центра, здравствених радника и представника градске власти и намерног игнорисања огромног улагања у здравство које достиже цифру од 18 милиона евра, обезбеђивања најсавременијих медицинских апарата попут мамографа, 47 лекара на специјализацији и 273 недавно запослена у свим доменима здравствене заштите. И то само у протеклој години.

Еколошком устанку чији је лидер у Врању познатији широј јавности јер је хапшен због производње, стављања у промет и конзумирања марихуане, је овакав напредак здравства под Српском напредном странком тешко објаснити. Нарочито ако узмемо у обзир да је нуспојава уживаоца марихуане поремећена свест о поимању времена, отуд је он вероватно још увек у прошлој деценији овог века.

На сву срећу, док се буде освестио, потпуна реконструкција болничког блока ће бити завршена и имаћемо захваљујући Александру Вучићу и Српској напредној странци најсавременији Здравствени центар на југу Србије, стоји у саопштењу које потписује Савет за информисање ГрО СНС Врање.

Please follow and like us:
Друштво