Реконструкција фонтане у центру града

Радови на фонтани у центру града

У склопу одржавања фонтана на територији нашег града, ЈП „Урбанизам и изградња града Врања“ врши реконструкцију фонтане у центру града, у виду замене мермера, бетонских и машинских радова. Очекује се да реконстукције буде завршена што пре, како би грађани уживали поред ње током врелих летњих дана и вечери.  

У сусрет лету и топлом времену, фонтана у центру града биће уређена и реконструисана,  биће замењен мермер и извршени остали бетонски и машински радови.

 – У склопу одржавања мобилијара самим тим и фонтана на целој територији града Врања за шта је задужено ЈП „Урбанизам и изградња града Врања“. Кренули смо са реконструкцијом фонтане код Поште у виду замене мермера, бетонских и машинских радова. Проблем је евидентан годинама и дешавало се да неко дете упадне у ров и тиме ће овај проблем бити решен. Вредност радова је око 400 хиљада динара, поручује Јелена Здравковић.

Фонтана у центру града засијаће новим сјајем и биће спремна за предстојеће летње дане поручују из ЈП „Урбанизам  и изградња града“.

Please follow and like us:
Друштво