РК „Врање 1957“ вечерас домаћин „Црвеној Звезди“

Рукометни клуб „Врање 1957“ у оквиру 12.кола Супер рукометне лиге Србије домаћин је београдској Црвеној Звезди. Иначе ово је први пут, а у оквиру највишег ранга такмичења у рукомету да Београђани гостују у Врању.
Након тешке утакмице са дугогодишњим прваком Супер лиге и вишеструким прваком Купа Србије, екипом која се такмичи у Лиги Европе и СЕХА лиги, искусном Војводином, Врањанци данас дочекују звучно име у свим спортовима наше земље, екипу Црвене Звезде.

Гостујући у нашем Јутарњем програму рекли су да очекују позитиван исход, да су спремни за вечерашњи сусрет и да бодови нису мерило позиције екипа на табели.
Иако Звезда не одступа бодовно много, овај дуел последњег кола јесењег дела првенства ће бити изазов за наше рукометаше, с обзиром на то да је Врање по први пут под овим именом суперлигаш.

Када су овакве утакмице у питању, познато је да су навијачи Црвене Звезде знатно бројнији. Наши момци очекују јаку подршку са трибина која им је јако важна, можда и најважнија у овом сусрету.
Рукометаши Врања имају још три утакмице, из пролећног дела шампионата. Сва три меча играће пред својом публиком, у Врању.
Следећег викенда дочекују екипу Радничког из Крагујевца.

https://www.youtube.com/watch?v=1FZCg-l6STQ
Please follow and like us:
Спорт