РК“Врање 1957″- РК „Црвена Звезда“ 23:34

РК Врање – РК Црвена Звезда

Звучно име у скоро свим спортовима у Србији, Црвена Звезда посетила је Врање, у оквиру 12.кола Супер рукометне лиге Србије. За рукометаше Врања, новајлије у Супер лиги, од ове сезоне, ово је био један од тежих сусрета, за који су се припремали. Међутим, искуство дугогодишњег суперлигаша, дошло је до изражаја и овога пута. Иако не бодовно много бољи од Врањанаца, квалитет који поседује екипа Црвене Звезде, не може се оспорити.

Првих петнаест минута првог полувремена екипа Врања је отпочела сигурно, борбено, без неких великих осцилација у игри. Нису дозволили играчима Звезде да дођу до веће предности. Међутим, црвени картон за једног од битних играча нашег тима у одбрани, средњег бека Душана Медића, као да је пореметио екипу. Звездашу су искористили пад концентрације рукометаша Врања и кренули јако на гол Врањанаца. Прво полувреме окончано је са пет голова предности за Београђане 10:15.


Друго полувреме је припало комплетно Звездашима. Наш тим и поред борбености, олако је препустио гол противнику. Одбрана је била доста слабија, него што смо на то навикли. Изгубљене лопте наших играча Звезда је искористила сваког пута, за ефикасну контру и већи резултат на семафору.
Рукометаши Врања имали су и жељу и вољу да парирају супарничком тиму, у овој утакмици, али као да им срећа овога пута није ишла на руку. Нису искористили неколико сјајних прилика, које су им се пружале. Звезда је направила већу бодовну разлику тада, чиме је учврстила своју предност и осигурала победу, за крајњи резултат 23:34.
Ипак, и играчи и тренери оба тима задовољни су што је утакмица прошла без икаквог инцидента, у фер и коректној игри оба тима.

РК „Врање 1957“- РК „Црвена Звезда“ 12.коло Супер лиге

Најефикаснији стрелац у овом сусрету, био је Милош Бујишић искусни десни бек Звезде.
У екипи Врања капитен Љубодраг Стевановић
Врањанци се следећег викенда на свом терену састају са екипом Радничког из Крагујевца.

Please follow and like us:
Спорт