Рођендански попусти у Симпу до краја децембра

Ако сте пропустили прилику да у новембру, када је СИМПО обележио јубилеј 60 година рада, искористите рођенданске попусте за куповину намештаја и душека, имате могућност да то урадите сада. Рођендански попусти у свим СИМПО салонима трају до краја године.
Искористите фантастичне готовинске попусте за ваше омиљене производе:

  • 25% попуста на душеке,
  • од 20 до 35 % попуста на остали намештај.

Све информације о условима куповине, loyalty програму и СИМПО салонима можете потражити на www.simpo.rs.

НАМЕШТАЈ ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ

Коју год просторију у дому да опремате у СИМПО салонима пронаћићете све што вам је потребно.

Симпо

Дневни боравак, као централну просторију у дому, можете опремити модерном угаоном или саставном гарнитуром, у штофу или кожи. Ентеријер ће бити комплетан уз ТВ комоду, витрину и клуб сто. Уколико имате простора, обрадујте себе квалитетном фотељом или табуреом и уживаћете у тренуцима одмора.

Симпо

Трпезарија ће заблистати у пуном сјају уз модеран трпезаријски сто и удобне столице из СИМПА. Као допуну овим комадима намештаја можете одабрати комоде и витрине, и ваше посуђе и драге успомене увек ће бити лепо сређени.

Симпо

Са посебном пажњом уредите вашу спаваћу собу. Можете бирати између комплетних састава који садрже ормар, кревет, комоде и ноћне сточиће, дизајниране у истом стилу или можете ове елементе бирати из различитих програма и комбиновати како вама одговара. За кревет одаберите квалитетан душек који ће вам пружити потпуни одмор и окрепљујући сан.

Ваша деца ће се радовати уређењу своје собе у складу са њиховим интересовањима. На располагању су кревети, ормари, радни столови, разне врсте полица и комода. Квалитетна израда, модеран дизајн и потпуна безбедност производа учиниће њихов простор савршеним местом за одрастање.

Сваком дому увек је потребан додатни простор за обућу и одлагање различитих ситница. СИМПО има одлична решења за уређење предсобља, ваше је само да изаберете.

Комплетну понуду СИМПО намештаја можета погледати ОВДЕ.

Уз праве новогодишње одлуке, нека нови намештај означи ваш нови почетак и омогући стварање лепих успомена у наредним годинама.

ПРЕВОЗ И МОНТАЖА ПРОИЗВОДА

Сва роба купљена у СИМПУ чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 км од салона. Монтажа је бесплатна за сву робу без обзира на њену вредност.

СИМПО САЛОНИ У ВРАЊУ И БУЈАНОВЦУ

Врање:
Тржни центар, Париске комуне 1. Контакт телефон: 017/432-567.
КЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Контакт телефон: 017/416-556.

Бујановац:
Трг Карађорђа Петровића бб. Контакт телефон: 017/851-048.
Радно време СИМПО салона је од 9 до 20 сати сваког радног дана, суботом од 9 до 18 сати.
Please follow and like us:
Економија Некатегоризовано