Рукометаши у суботу дочекују екипу Дубочица из Лесковца

Врањски рукометаши остварили су историјски резултат пласиравши се у Супер лигу, где су већ одиграли пет кола. Тренутно су осми на табели, од 12 тимова, а у шестом колу играју на домаћем терену.

Након нерешене игре у Зрењанину, врањски суперлигаш Рукометни клуб “Врање 1957“ у суботу је домаћин екипи “Дубочица 54“ из Лесковца.

-С обзиром да смо тек ушли у Супер лигу, наравно да је циљ опстанак, имамо утакмице које треба да добијемо, на добром смо путу за сада, с обзиром на донесена два бода са утакмице у Убу и бод из Зрењанина, обе у гостима, тако да за сада иде све како треба, каже играч Марко Иванчевић.

Ово је шанса за освајање нових бодова, те из управе тима позивају Врањанце да дођу и на домаћем терену подрже играче 14. октобра у 19 сати у Спортској хали у Врању.

-Циљ је опстанак, ми смо за сада стварно на правом путу и од четири могућа бода на гостовању донели смо кући три бода, сигурно да је тим још увек у формирању за даље такмичење, омеле су нас одређене повреде играча, које смо били ангажовали, али то је саставни део спорта и увек налазимо решење. Тешко је формирати ростер у ходу, али у сваком случају и ствар коју морамо да превазиђемо. Очекује нас искушење, свака утакмица у најелитнијем такмичењу тражи од свих да дамо 100 посто и више, да дамо максимум, то је оно што треба и у овој утакмици против Дубочице сада да урадимо, поручује тренер РК Врање 1957, Александар Радосављевић.

Циљ рукометаша је опстанак у Супер лиги, а тренутно су осми на табели са три бода.

Please follow and like us:
Спорт