Рукометаши Врања 1957 на такмичењу „Play off-a“

Рукометаши Врања 1957 савладали су као гости екипу Хајдук Вељка у Неготину са 34:36, у утакмици претпоследњег 21. кола регуларног дела првенства Супер Б лиге Исток Запад. Тим поводом смо и угостили рукометаше али и тренера клуба, како би нам пренели утиске са утакмице и најавили следећа такмичења.

У првом полувремену играло се равноправно, а Врањанци су резултатски до полувремена направили предност од 4 гола.

-У недељу смо имали један тежак меч у Неготину где смо добили утакмицу и то нам је била утакмица од великог значаја и коју смо схватили да морамо да је добијемо. Свака утакмица је битна за нас, као и свака победа, не гледамо ко је противник једноставно идемо а победу, рекао је Стефан Павловић рукометаш.

У другом полувремену  домаћини су били чак и нешто бољи до 52. минута, када су и повели са 32:31. Марко Иванчевић постигао је 10 голова за Врањанце.

-Победом против Хајдук Вељка из Неготина обезбедили смо друго место на табели и идемо на „Play off“ који се игра на основу две добијене утакмице. Играћемо са Металцем из Краљева и прву утакмицу играмо у среду 17.маја у Врању, другу утакмицу играмо у Краљеву и уколико дође до треће утакмице, играћемо је опет у Врању, истакао је Марко Иванчевић рукометаш.

-Ове године је такмичење такво да се прве четири екипе боре у „Play off-u“ и да он има своју драж. У овом полуфиналу очекујемо добре утакмице и две победе, како би имали више времена за финале. Ја сам сигуран у своје момке и верујем да они то могу да спроведу у дело. Надам се да ће Врање добити Суперлигаша, што је и жеља свих нас, објашњава тренер Александар Радосављевић  .

Након тих утакмица следи финале које даље води у Супер лигу.

Please follow and like us:
Спорт