Сајам запошљавања 29. септембра у Врању

Филијала Врање Националне службе за запошљавање, у петак, 29. септембра 2023. године, у 11.00 сати, организује Сајам запошљавања у дворишту врањске филијале у Врању, улица Тодора Мишића Шпанца 1.

На другом овогодишњем сајму запошљавања учешће је најавило преко 30 послодаваца из области аутоиндустрије, рударства, телекомуникација, трговине, машинства и обраде метала, текстилства, обућарства, тапетарства, саобраћаја, прехрамбене производње, дрвне производње, грађевинарства, електротехнике, обезбеђења. Они су исказали потребу за запошљавањем преко 400 лица различитих профила занимања: радник на аутоклаву, монтажер, електричар, тапетар, помоћник тапетара, рудар у јами, бравар вариоц у јами, аутомеханичар у јами, шивач, кројач пресвлака, обућарски радник, продавац, столар, возач теретњака, радник за руковање грађевинским машинама,  електроинсталатер, службеник обезбеђења, агент теренске продаје и слично.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена помоћ и у писању радне биографије (CV).

Please follow and like us:
Друштво