Сандра Божић у посети Пчињском округу

Кандидаткиња за народну посланицу на листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ Сандра Божић,  боравила је данас у  Пчињском округу. Приликом посете Врању она се дружила са чланицама Уније жена и Уније младих Српске напредне странке у једном локалном кафићу. Велики број чланица и симпатизерки Српске напредне странке, било је на заказаном дружењу како би са кандидаткињом Сандром Божић разговарале о проблемима, потребама и идејама у нашем граду, које се тичу жена.

Кандидаткиња за народну посланицу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ Сандра Божић, у друштву председника привременог органа града Врања др Слободана Миленковића, чланице Зорице Јовић и председнице Уније жена, Данијеле Милосављевић посету Врању завршила је уз причу и дружење са чланицама Уније жена и Уније младих Српске напредне странке.

-Желим да вам се захвалим што сте дошли у овако великом броју и одазвали се позиву наше и ваше Српске напредне странке и увеличали овај скуп, речи су Даније Милосављевић, председнице Уније жена Срспке напредне странке у Врању.

-Драге даме, поштована Сандра, најпре желим све да вас поздравим у име градског руководства Српске напредне странке, као и коалиционих партнера и да вам пожелим добродошлицу на вечерашње дружење и уједно да вам се захвалим за све што чините за Српску напредну странку и за листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“. ‘Вечерас је са нама госпођа Сандра Божић, захваљујем Сандра, што си вечерас са нама, истакао је др Слободан Миленковић, кандидат на одборничкој листи локалног парламента.

-Добро вече драге даме, драге пријатељице, мајке, сестре и пре свега, добро вече драге саборкиње. Молим вас за јединство, молим вас за снагу и да 17. децембра извучемо максимум и да победимо најубедљивије до сада. Желим да ми најискреније кажете шта је оно што ви желите од ваше државе, на који начин видите жену у политичком животу Србије, али и све проблеме уколико их имате да ми испричате, ја сам ту да их саслушам и покушам да их заједнички решимо, рекла у обраћању Сандра Божић.

Дружење је настављено као што је и најављено уз конструктивне разговоре, а све у циљу унапређења положаја жена, младих и читавог становништва нашег града.

Please follow and like us:
ИЗБОРИ