Саопштење Градског одбора СНС у Врању

У нашу редакцију је стигло саопштење Градског одбора Српске напредне странке у Врању.

Игор Андонов, председник ГрО СДС-а у Врању, позвао је грађане Врања да својим потписом подрже листу „За наш Град – Мирослав Мики Алексић – Мариника Тепић“, истиче се у саопштењу врањског СНС-а.

– Вратимо град грађанима, повикну Андонов, али не спомену у усклику очајника ни околину Врања, нити Врањску Бању.

Колико год се уздао у краткорочно сећање Врањанаца, само је можда неко случајно заборавио на ,,политичку штеточину“ претходне локалне власти (читај Андонова) која је створила еколошку бомбу од Александровачког језера у процесу ,,прања новца“ једнаког милион евра или Живинопродукт из Врањске Бање опљачкан и отеран у стечај не би ли се будзашто продао најбољем понуђачу.

Апелујемо на Андонова да се опроба у прикупљању гласова на поднебљима ,,бисера својег удела у власти“. Најзад да му се грађани захвале како ваља и приличи – закључује се у саопштењу које потписује Савет за информисање ГрО СНС Врање.

Please follow and like us:
ИЗБОРИ