ГрО СНС Врање најоштрије осуђује организовану хајку којом се позива на вешање председника Вучића

Праведна, напредна и грађанима Србије оријентисана Србија гушена је и спутавана од стране домаћих и страних противника још од њеног настајања и опстајања. Константно и неуморно, све до пре једанаест година када је доласком Српске напредне странке и Александра Вучића на њено чело, напокон преовладала.

И Србија је кренула узлазном путањом, раста и развоја.

Међутим, она друга, диригована и издајничка, далеко малобројнија Србија никада није мировала, јер зло се из зла рађа, те је тако и вођена остацима бивше власти, дочекала да користећи стравичне злочине који су нас недавно задесили, искористи и да се окористи туђим страдањем и позове, по ко зна који пут, на ликвидацију, овог пута вешањем, Александра Вучића.

Градски одбор Српске напредне странке Врање најоштрије осуђује организовану хајку којом се јавно позива на вешање председника Србије Александра Вучића на јучерашњем, сада већ јасно и зашто, ироничном скупу под именом „Србија ПРОТИВ насиља“.

Жалост неће, али шок који смо као нација доживели, проћи ће, тек тада ће српска јавност разумети прави (не)НАСИЛНИ циљ скупова остатака опозиције.

Савет за информисање,

ГрО СНС Врање

Политика