Саопштење за јавност ГрО СНС

У нашу редакцију стигло је саопштење ГрО СНС које преносимо у целости:

Тврдње председника Градског одбора Србија центар – Срце у Врању, одборника у локалном парламенту и народног посланика Слободана Петровића, на којима је овај квази патриота поставио темеље свог политичког деловања, декларисајући се жртвом неоснованих оптужби, клевета и гласина саопштења Савета за информисање ГрО СНС Врање, самосталним признањем, нанеле су овог пута убедљиву штету части и угледу Слободану Петровићу и непоправљиво дискредитовале његово политичко деловање.


Неко ко се позива на транспарентност којом се брани од наводног изношења неистина од стране оправданог политичког неистомишљеника, Градског одбора Српске напредне странке Врање, никако не сме да игнорише чињеницу да је након дугогодишњих судских рочишта насупрот ЈП ,,Водовод“ Врање, у потрази за непостојећом правдом, на крају изгубио. Петровић није обелоданио пред целокупном јавношћу да је након сопственог ПРИЗНАЊА, губитник судског спора.

Оно што је сам називао НЕОСНОВАНИМ ОПТУЖБАМА, КЛЕВЕТАМА И ГЛАСИНАМА, коштало га је више од милион динара, колико је и након правоснажне пресуде, морао да плати Градском Водоводу!


Неминовно је да Слободан Петровић, сопственим признањем исправности одлука ЈП ,,Водовод“ Врање, оправдао епитете ГрО СНС Врање, којима смо га у саопштењима, заступајући интересе грађана, и онда и сада, оправдано, како и сам каже, називали ,,доказаним лоповом, пљачкашем, потурицом и политичким изаслаником Поноша …“.


Остаје само питање за онога ,,чије време тек долази“, како ће убудуће своје доказано себичне и строго материјалне интересе представити Врањанцима као општенародно добро, каже се у саопштењу Савета за информисање ГрО СНС Врање.

Please follow and like us:
Друштво Политика