Седница Скупштине града у четвртак, 21. марта

Седница Скупштине Града

Председница Скупштине Зорица Јовић сазвала је за четвртак, 21. март, трећу седницу Скупштине града на којој ће између осталог бити разматран Предлог одлуке o оснивању друштва са ограниченом одговорношћу ,,Регионални иновациони стартап центар” Врање, као и Предлог Одлуке о измени и допуни одлуке о одређивању аутобуских стајалишта за коришћење линијског превоза путника на територији града Врања.

Такође, на дневном реду су и  Предлог измена и допуна Плана детаљне регулације привредно-радне зоне ,,Бунушевац 4“ и  Посебни програми намирења поверилаца у ликвидационим поступцима јавних предузећа ,,Дирекција за развој и изградњу града Врања“ и ,,Скијалиште Бесна Кобила“.

Одборници ће разматрати и Стратегију развоја пољопривреде и руралног развоја града Врања за период од 2023. до 2030. године и Програме рада са финансијским плановима за 2024. годину јавних установа: Центар за социјални рад, Центар за развој локалних услуга социјалне заштите, Позориште ,,Бора Станковић“, Јавна библиотека ,,Бора Станковић“, Народни музеј Врање, Народни универзитет, Историјски архив ,,31. јануар“, Школа анимираног филма, Јавна установа за управљање спортским објектима у својини града Врања-Спортски објекти, Туристичка организација и Културно-образовни центар.

Почетак је заказан за 9 сати а Радио телевизија Врање директно ће преносити ток седнице локалног парламента.

Please follow and like us:
Друштво