СИМПО – МЕСТО ЗА КУПОВИНУ КВАЛИТЕТНОГ НАМЕШТАЈА

Дом је место где станује срећа, зато се потрудите се да га опремите намештајем који ствара опуштајућу и угодну атмосферу прилагођену вама и породици. Нека ваш избор буду квалитетни производи, који ће дуго бити део вашег дома. Можете их потражити у СИМПУ који селекцијом најбољих материјала ствара висококвалитетан намештај, врхунског дизајна и удобности.

ФОТО: САСТАВНА ГАРНИТУРА „АДЕЛ“

ГОТОВИНСКИ ПОПУСТИ У МАРТУ

У СИМПУ вас очекују фантастични попусти за готовинско плаћање у марту:

-15% на плочасти намештај са лагера,

-20% на остали намештај и душеке.

Сваки купац, без обзира на вредност куповине може постати члан СИМПО Loyalty клуба и у складу са прописаним условима користити додатне loyalty попусте. Комплетну информацију о томе можете потражити OВДЕ.

ФОТО: ТРПЕЗАРИЈСКИ СТО „ВАСА“

ИЗРАДА ОД НАЈКВАЛИТЕТНИЈИХ МАТЕРИЈАЛА


Приликом опремања дневне собе, као централне просторије у дому, посебну пажњу посветите избору тапетарских производа, јер утичу на вашу свакодневну удобност. Комбинујући најбоље сировине у изради ових производа, од природних попут пуног буковог дрвета које се користи за израду дрвеног рама, преко различитих врста пене, механизама, до пажљиво изабраних штофова и кожа, уз вишедеценијско искуство радника у производњи, стварају се препознатљиви СИМПО производи – гарнитуре, фотеље, трпезаријске столице, табуреи и сл. За израду плочастог намештаја – трпезаријских и клуб столова, комода, витрина, библиотека, ормара, кревета итд. користи се оплемењена иверица, пуно дрво, фурнир и медијапан у различитим бојама и дрвеним текстурама. И у производњи душека СИМПО се активно бави потребама својих купаца. Комбинује најбоља технолошка искуства и иновативне материјале, те кроз палету душека са жичаним и џепним језгром, као и душека од пене, својим потрошачима омогућава најбоље услове за окрепљујући сан и одмор.

ФОТО: ДУШЕК „АДОНИС С“


У СИМПУ можете пронаћи намештај за опремање свих просторија у дому, као и за опремање радних амбијената. Сви производи су од материјала који имају сертификате о квалитету и задовољавају ИСО стандарде квалитета. Лепила не загађују животну средину и не утичу на здравље људи.
Посетите СИМПО салоне и изаберите намештај за свој дом, понуда са сјајним попустима траје до краја марта 2024. године.


ПРЕВОЗ И МОНТАЖА ПРОИЗВОДА

Сва роба купљена у СИМПУ чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 км од салона. Монтажа је бесплатна за сву робу без обзира на њену вредност.

СИМПО САЛОНИ У ВРАЊУ И БУЈАНОВЦУ
Врање:
Тржни центар, Париске комуне 1. Контакт телефон: 017/432-567.
КЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Контакт телефон: 017/416-556.
Бујановац:
Трг Карађорђа Петровића бб. Контакт телефон: 017/851-048.
Радно време СИМПО салона је од 9 до 20 сати сваког радног дана, суботом од 9 до 18 часова.

Please follow and like us:
Економија