Симпов штанд најпосећенији на Сајму намештаја

Слађан Дисић генерални директор Симпа

Велико интересовање посетилаца привукла је потпуно нова колекција “Симпа“ изложена на овогодишњој најпрестижнијој манифестацији у области намештаја и дрвне индустрије на 59. Сајму намештаја. Одликују је природни тонови и материјали, удобност, комфор, квалитет, дизајн и органска идеја. У години јубилеја “Симпо“ је припремио и својеврсну ретроспективу својих врхунских производа, која никога није оставила равнодушним.

Река посетилаца смењивала се на Симповом штанду у не малој конкуренцији, 120 излагача из 9 земаља света. Доказ је то да је оригинал ушао у легенду, а да су копије отишле у заборав, једна је од порука са Симповог штанда.

-Ова манифестација је и озбиљан почетак обележавања 60 година од почетка рада “Симпа“. Поред нових 60 модела постоје и три модела која имају врло дуг век трајања – каже генерални директор Симпа Слађан Дисић.

“Викторија“ је рођена 1977. године, а онда су дошле “Мојца“ и “Париска ноћ“. Прекрасну ретроспективу ових непролазних модела приредио је “Симпо“ на свом штанду, а једна од порука је и “Аутентичност увек оставља неизбрисив траг“.

– Супер, већ 30 година имам једну гарнитуру за седење, одлична је, зато сам и прво дошао овде. Ово што је изложено је добро. Лепо, лепо, зависи који комади су у питању, али рецимо ормари су много лепи. Одлично, прво купите код куће. Управо сам одабрао једну гарнитуру. Овај попуст је значајан 20 посто није мало – кажу посетиоци Симповог штанда.

-“Симпо“ је и ове године припремио сјајне сајамске готовинске попусте тако да је сав намештај на попусту од 20 до 35 посто, а душеци су на попусту 25 посто – каже Јована Несторовић, директорка маркетинга.

Наставља “Симпо“ све више и са опремање ентеријера хотела, у време експанзије туризма,  највише у региону. Наша компанија је и у процесу спровођења УППР-а и генерални директор Дисић, потенцира да се ради о извршној судској пресуди.

-Продаја имовине у Симпу је дефинисана УППР-ом, значи извршном судском пресудом, а сам поступак је потпуно транспарентан и у складу са свим законским позитивним прописима. Не продаје имовину Симпа ниједан појединац, ни Дисић ни било ко други – објашњава генерални директор.

Дугогодишњи привредник Дисић, истиче да није лако пословати ни у годинама пандемије, ни економске и енергетске кризе. Велика инфлација донела је незабележен раст цена сировине и репроматеријала, а последња два месеца је наступила блага стагнација и Симпо већ инвестира.

-Ми смо прошле седмице извршили уплату аванса за две це-ен-це машине из Италије. Једна је за обраду дрвета Ровер, потпуно  аутоматизована, друга је за резање и обликовање сунђера – најављује Дисић.

Крај године “Симпо“ ће обележити са добрим резултатима. Њихов штанд посетио је и декан Шумарског факултета Бранко Стајић, који је и отворио сајам и архитекте и дизајнери из његовог тима, у хали 3А Београдског сајма.

Please follow and like us:
Друштво Економија