Синиша Мали и Весна Видовић разговарали са пензионерима

Синиша Мали у разговору са пензионерима

Представници листе „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“ Синиша Мали и Весна Видовић разговарали су са старијим суграђанима и, том приликом, подсетили да су управо пензионери ти који су изградили Србију, те да је захваљујући њима наша земља данас јака и стабилна.

Весна Видовић у разговору са најстаријим суграђанима

Мали је рекао присутнима да ће просечна пензија од јануара, са повећањем од 14 одсто, износити 390 евра, а циљ је да 2027. она износи 650 евра, и додао да је 2012. године просечна пензија износила 202 евра.

„Пензионерске картице, које нуде читав низ погодности, додатно ће унапредити и побољшати стандард наших пензионера. Већ 30. новембра очекује нас исплата једнократне помоћи у износу од 20.000 динара, свим пензионерима у нашој земљи“, истакао је Мали.

Весна Видовић сматра да су пензионери наша мудрост и наш ослонац, а да је на младима да кажу Србија не сме да стане.

„Уз њихово искуство ми настављамо да градимо и да мењамо Србију на боље. Одговорном и озбиљном политиком омогућили смо да њихова деца и унуци остају у нашој прелепој Србији“, закључује Видовић.

Глас за листу „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“ је глас за веће и сигурне пензије, закључили су Мали и Видовић.

Please follow and like us:
ИЗБОРИ