Школа фудбала “Динамо југ“ окупила око 140 деце

Школа фудбала “Динамо југ“

Школа фудбала „Академија Врање“ од синоћ је „Динамо Југ“. Руководство и тренери организовали су у ОШ „Бранко Радичевић“ у Врању поделу медаља за сву децу која су учестовала у мини – макси лиги која се одвијала у претходном периоду у Спортској хали у Врању.

Деца узраста од 6 до 12 година, чланови школе фудбала „Динамо југ“, њихови тренери и родитељи, испунили су спортску салу у ОШ „Бранко Радичевић“ лепим поводом. На недавно одржаној „Мини макси лиги“ у Спортској хали, ови малишани и нешто старији другари, освојили су неко од прва четири места, за шта су награђени медаљама. Ова школа фудбала на овом такмичењу освојила је по једно прво, друго и треће место, а медаље су добили сви учесници.

По речима тренера Новице Јанковића, на позив челних људи из ФК „Динамо југ“ , направљена је озбиљна Омладинска школа фудбала у којој тренира 140 заљубљеника у фудбал.

 Са млађим категоријама, петлића, пионира и кадета у школи фудбала „Динамо југ“ раде искусни тренери, који већ виде потенцијал будућих фудбалера нашег града.

Please follow and like us:
Спорт