Стонотениски клуб “Топ спин“ из Врања успешно завршио сезону

Стонотениски клуб „Топ спин „ из Врања успешно је завршио овогодишњу сезону  и у самом је врху српског стонотениса са пуно освојених медаља.

Стонотениски клуб „Топ спин“ из Врања има пуно разлога да се поноси својим играчима, који су постигли запажене резултате на такмичењима широм Србије.

– Екипа у саставу Александар Андрић, Лазар Крстић, и Ленка Петрићевић су поновили прошлогодишњи резултат и освојили прво место на табели. Јако смо задовољни тим успехом, док је сениорска екипа  наступала у другој лиги Србије за мушкарце група Југ и заузели су друго место на табели. Задовољни смо и овим резултатом, с обзиром да је наша екипа састављена искључиво од играча из клуба и из Града, сам успех је утолико бољи и већи, каже Филип Филиповић председник стонотениског клуба „Топ спин“ из Врања. 

Било је много освојених медаља и запажених резултата у претходној сезони и код дечака и код девојчица  сениора али је један највећи, рекао је председник клуба.

-Највећи успех је постигао наш млади такмичар Лазар Крстић који је 11. маја у Београду на Државном првенству за млађе кадете освојио друго место у дублу, што је јако велики успех и добар резултат за њега, истиче Филиповић.

Иако је завршена сезона, овај клуб очекују многи турнири у земљи и иностранству.

– Оно што нас очекује јесу бројни турнири а један од најскоријих је  турнир у Крагујевцу, који ће бити одржан 1.јуна, у Крушевцу 24. јуна, и још много турнира у Северној Македонији, Бугарској, и Грчкој где наш клуб редовно учествује.

Интересовање деце за стони тенис је велико,а клуб ради у добрим условима захваљујући руководству Града, који им свесрдно помаже.

Please follow and like us:
Спорт