Сутра друго заседање локалног парламента у новом сазиву

Председница Скупштине Града Врања Зорица Јовић

Зорица Јовић председница Скупштине Града Врања заказала је за сутра другу седницу локалног парламента. Утврђен је дневни ред и достављен одборницима, а наша кућа ће директно преносити другу седницу локалног парламента са почетком у 9 сати .

-На дневном реду, између осталог ће се наћи формирање сталних скупштинских тела, за која су већ стигли предлози. Очекујем да све буде како треба.  Наћи ће се тачке које су прошле процедурално на седницама Градског већа, па се упућују Скупштини, у питању су отуђења појединих мањих парцела у имовини Града. На дневном реду је и пар тачака које се односе на расписивање конкурса за избор директора у јавним предузећима. Такође и промена чланства у школским, Управним и Надзорним одборима.

Када смо правили предлог чланова у скупштинским телима урађена је статистика на основу броја одборника у овом сазиву и по обрачуну и статистици, свака политичка опција је добила одређени број чланова у сваком од скупштинских тела. Сви су на време упознати са тим, направљен је договор и као такав иде предлог пред одборницима сутра на седници, каже председница Скупштине Града Врања Зорица Јовић.

Please follow and like us:
Друштво Политика