Сутра ујутру мраз, током дана умерено облачно, суво и мало топлије

У Србији сутра ујутру претежно ведро и хладно са слабим и умереним мразем, а у планинским пределима источне Србије облачно уз провејавање слабог снега.

Током дана умерено облачно, суво и мало топлије са сунчаним интервалима. После подне и крајем дана на северу и западу, а током ноћи и у централним крајевима постепено наоблачење, које ће местимично условити кишу, а у брдско-планинским пределима снег.

Током ноћи локално је могућа и појава кише која ће се ледити при тлу, саопштио је РХМЗ.

Ветар слаб и умерен, на истоку и јак, западни и југозападни, после подне и увече у скретању на јужни и југоисточни правац. Јутарња температура од -8 до 0, највиша од 4 до 11 степени.

У Београду јутро претежно ведро и хладно, на ширем подруцју града са слабим мразем.

Током дана умерено облачно, суво и мало топлије са сунчаним интервалима. Увече постепено наоблачење које ће током ноћи условити слабу кишу.

Ветар слаб и умерен, југозападни, а увече у скретању на југоисточни правац. Јутарња температура од -3 до 0, највиша дневна око 11 степени.

У Србији у уторак облачно и ветровито у нижим пределима са кишом и снегом, а на планинама са снегом, док је локално могућа и појава кише која ће се ледити при тлу.

У среду умерено до потпуно облачно, пре подне још понегде на југу и истоку са слабим падавинама, а после подне суво уз разведравање.

У четвртак променљиво облачно и мало топлије, увече на северу са кишом.

Од петка умерено до потпуно облачно. У петак топло местимично са кишом, а од суботе мало хладније, у нижим пределима са кишом и снегом, а у брдско-планинским пределима са снегом.

Please follow and like us:
Друштво