Све спремно за бициклијаду

Прва бициклијада у Врању биће одржана у недељу, 23. јула 2023. Бициклијаду организује Град Врање, у оквиру манифестације Врањско спортско лето.

Сви који желе могу да узму учешће у промо вожњи или у такмичарском делу трке. Маршута трке за промо вожњу биће од Врања до Врањске Бање, а маршута такмичарског дела трке од Врањске Бање до бране Првонек и назад. Пријава учесника је код споменика Чика Мити.

-Пријава је од 9 часова до 10, сви су добродошли, и да то буде једна фина манифестација у нашем граду. У 10 стартује промо вожња до Врањске Бање. Предвиђен је долазак у Бању око 11 сати, када ће стартовати и трка. Након повратка у Врањску Бању око 13 сати биће додела захвалница, медаља и пехара и новчаних награда за прва три места, каже Дејан Петровић, председник ПК Железничар 2006.

Важно је нагласити да сви који сматрају да могу, имају право да се пријаве и за такмичарски део трке.

-У другом делу онај који хоће да се опроба у такмичарском делу, ту свако ко жели да учествује може да се пријави, наравно, треба да буде мало спремнији и да има бољу бициклу, додаје Петровић.

Организатори су водили рачуна и о безбедности свих учесника.

-Сама вожња и трка биће обезбеђена у потпуности у свим аспектима. Саобраћајна полиција ће обезбедити колону до Врањске Бање, хитна помоћ ће пратити колону за не дај Боже ако неко осети слабост или се деси неки немили догађај, а и наши из клуба ићи ће на крају колоне као сервисно возило, истиче Петровић.

Бициклијаду организује Град Врање, у оквиру манифестације Врањско спортско лето.

Please follow and like us:
Спорт