Грујичић: Нема разлога да се продужи зимски школски распуст
Друштво

Грујичић: Нема разлога да се продужи зимски школски распуст

др Даница Грујичић, министарка здравља Министарка здравља Даница Грујичић изјавила је данас да нема разлога да се, због епидемиолошке ситуације, продужи зимски распуст за ђаке и напоменула да су ученици у Војводини јутрос већ кренули…