Прекини ћутање, пријави насиље
Друштво

Прекини ћутање, пријави насиље

Драгана Арсић директорка Центра за социјални рад Фото: РТВ Врање Порука овогодишњег Дана борбе против насиља над женама је  ''Прекини ћутање, пријави насиље''. О ситуацији на територији нашег града, када је насиље над женама у…