Талентовани ученици Културно-образовног центра: Маша Недељковић

Ученица Маша Недељковић, постигла је завидне резултате на државном такмичењу из енглеског језика и истакла се као једна од талентованих ученица Културно образовног центра.

Рад којим се ова млада девојка представила и освојила треће место на Републичком такмичењу, носи назив „Fashion in 2000s“ (Мода двехиљадитих).

– Када сам бранила свој рад, причала сам све оно што је било везано за тему, оно што сам истраживала и објаснила у презентацији. Имала сам и питања и поменула сам и то да сам истраживала са вршњацима о томе колико су заинтересовани за тему. Потребно је само да се ради редовно и ништа не представља проблем – каже Маша.

Професорка каже да је заиста лепо радити са децом која желе да се додатно ангажују и ван школе, али да је потребна велика мотивација и припреме.

– Потенцијала имају, потребно је само да се ради редовно, да вежбају и да ускладе своје обавезе и интересовања са тим додатним радом. Треба доста времена и са њихове стране и са моје стране, треба прегледати радове, усмерити та истраживања, јер нам је то био највећи изазов – каже Ристићева.

Мотивација је кључна, и да би дошло до успеха, прво треба познавати дете, његова интересовања и помоћи му да напредује, закључује професорка.

Please follow and like us:
Образовање