Туристичка организација града Врања најбоља туристичка организација у области развоја и промоције туристичког производа

На 4. Међународном сајму туризма „Бања Лука 2024“ Туристичка организација града Врања добитник је специјалног признања за развој и промоцију туристичког производа. У конкуренцији више од 150 директних излагача из 7 земаља, Туристичка организација Врање добитник је специјалног признања као резултат посвећеног и визуелно препознатљивог рада и ангажовања у области развоја и промоције туристичког производа уназад пар година.

По речима организатора град Врање је заслужено заузео прво место малих европских градова за туристе Бањалуке и Републике Српске. Ово престижно признање Туристичкој организацији Врање уручио је министар трговине и туризма Републике Српске, господин Денис Шулић.

Ова награда је потврда изванредне преданости у раду и великог доприноса који Туристичка организација града Врања даје развоју дестинације и стварању туристичког искуства који су довели до подизања квалитета туристичког доживљаја града на југу Србије.

-Била је ово прилика да учесници, посетиоци и организатори сајма сазнају за напоре које град Врање са Туристичком организацијом улаже у развој и промоцију својих туристичких потенцијала, најновијим трендовима, профилу нових туриста, укључујући иновације креативност и културни туризам.

За Туристичку организацију града Врања ово је велики подстрек али и обавеза да истим интензитетом настави да проширује и унапређује туристичку понуду града – истакао је директор Туристичке организације града Врања Стефан Филиповић.

Please follow and like us:
Друштво