У понедељак седница Градског већа

др Слободан Миленковић са члановима Градског већа

Градоначелник Врања др Слободан Миленковић сазвао је за понедељак, 26. фебруар, трећу седницу Градског већа на којој ће између осталог бити разматрани Посебни програми намирења поверилаца у ликвидационом поступку јавних предузећа ,,Дирекција за развој и изградњу града Врања“ и ,,Скијалиште Бесна Кобила“.

На дневном реду су и Нацрт решења о образовању Градског штаба за ванредне ситуације и Извештај о раду Градског штаба за 2023. годину. Чланови Градског већа разматраће и Текст јавног конкурса за финансирање пројеката из области културе за 2024. годину, Нацрт одлуке о измени и допуни одлуке о одређивању аутобуских стајалишта за коришћење линијског превоза путника на територији града Врања, као и Предлог одлуке о покретању поступка за давање у закуп локација за постављање билборда на територији Града Врања, јавним надметањем.

Такође, биће разматрани Финансијски планови месних заједница на територији Града Врања за 2024. годину, Стратегија развоја пољопривреде и руралног развоја Града Врања за период од 2023. до 2030. године, Предлог решења о именовању Локалног савета за запошљавање, као Предлог решења о именовању Комисије за реализацију мера/програма активне политике запошљавања-ЛАПЗ 2024-2026.

Please follow and like us:
Друштво