У току трећа седница Скупштине града Врања

Зорица Јовић председава Скупштином локалног парламента

У току је трећа седница Скупштине града Врања са директним преносом на каналу РТВ Врање. Председница Скупштине Зорица Јовић председава седницом Скупштине на којој ће између осталог бити разматран Предлог одлуке o оснивању друштва са ограниченом одговорношћу ,,Регионални иновациони стартап центар” Врање, као и Предлог Одлуке о измени и допуни одлуке о одређивању аутобуских стајалишта за коришћење линијског превоза путника на територији града Врања.

Такође, на дневном реду су и  Предлог измена и допуна Плана детаљне регулације привредно-радне зоне ,,Бунушевац 4“ и  Посебни програми намирења поверилаца у ликвидиционим поступцима јавних предузећа ,,Дирекција за развој и изградњу града Врања“ и ,,Скијалиште Бесна Кобила“.

Одборници ће разматрати и Стратегију развоја пољопривреде и руралног развоја града Врања за период од 2023. до 2030. године и Програме рада са финансијским плановима за 2024. годину јавних установа: Центар за социјални рад, Центар за развој локалних услуга социјалне заштите, Позориште ,,Бора Станковић“, Јавна библиотека ,,Бора Станковић“, Народни музеј Врање, Народни универзитет, Историјски архив ,,31. јануар“, Школа анимираног филма, Јавна установа за управљање спортским објектима у својини града Врања-Спортски објекти, Туристичка рганизација и Културно-образовни центар.

Please follow and like us:
Друштво