Велика подршка изборним листама СНС-а

Далеко премашен број потребних потписа

Расписивањем парламентарних и локалних избора, почела је изборна трка у Србији. Велики број грађана Врања дошао је у просторије Градског одбора Српске напредне странке да својим потписима да подршку листама ове странке за предстојеће изборе 17. децембра.

Председник Србије Александар Вучић расписао је ванредне парламентарне изборе за 17. децембар, a председник Народне скупштине Владимир Орлић расписао је изборе за одборнике скупштина градова и скупштина општина у Републици Србији, такође за 17. децембар. Тиме је почела да тече и изборна трка за освајање мандата у републичком парламенту и скупштинама градова и општина у којима ће бити одржани локални избори.

Велики број грађана је дошао у просторије Градског одбора Српске напредне странке у Врању да својим потписима да подршку листама ове партије на предстојећим изборима.

Потпредседниик ГрО СНС и први на изборној листи за локалне изборе др Слободан Миленковић не крије оптимизам на самом почетку изборне утакмице.

– Као што видите, у просторијама је живо, скупљају се потписи за парламентарну и одборничку листу и чим се заврше процедуре, одмах ћемо ићи да предамо листу у Градску и Републичку изборну комисију. Ми ћемо сигурно ићи под бројем 1 и ја позивам наше суграђане да на изборима 17. децембра изађу у што већем броју.

Имамо чиме да се поносимо, имамо резултате које ћемо представити и позивам сва да заокруже број 1 на гласачким листићима – поручује Миленковић.

Он додаје да је СНС показала изузетно одговоран приступ и према послу и према грађанима .

– Резултати су видљиви, почев од изградње позоришта, реконструкције парка, болнице, вртића…

Наравно, све уз подршку републичких институција, надлежних министaрстава и директне подршке нашег председника Александра Вучића – истиче Миленковић.

За локалне изборе, странкама је потребно најмање 600 потписа подршке за изборну листу, али у СНС-у наводе да је интересовање толико да ће далеко премашити потребан број, једнако као и за парламентарне изборе.

Please follow and like us:
Политика