Весић и Томашевић са најстаријим грађанима Куле

Министар Горан Весић са пензионерима

Члан Председништва СНС Горан Весић дружио се, заједно са прослављеним кошаркашем Дејаном Томашевићем, са најстаријим грађанима у Кули, којима је уз захвалност за немерљив допринос економској стабилизацији земље, поручио да је глас за листу чији је носилац председник Александар Вучић – глас за бољу будућност њихових унука.
Весић је истакао да су управо пензионери дали највећи допринос економској стабилизацији Србије, јер разумеју шта је држава, воле своју земљу и увек су били спремни да јој помогну.


„Зато се данас председник Вучић и Влада Србије труде да пензије расту константно, из године у годину. И зато ће 2027. године просечна пензија у Србији бити 650 евра. А, пре 10 година, 2013, износила је 209 евра“, нагласио је Весић.

Весић у срдачном разговору са најстаријим грађанима Куле

На тај начин, додао је, Србија се одужује својим пензионерима, људима који су градили земљу, створили све што имамо и према којима смо сви обавезни да им обезбедимо достојанствену старост, да могу да уживају у плодовима свог рада.
„Зато 17. децембра гласајте за листу ’Александар Вучић – Србија не сме да стане’, јер је то глас за веће пензије, за наставак развоја Србије и глас да ваши унуци живе нормално и пристојно у својој земљи“, поручио им је Весић.

Дејан Томашевић и министар Весић са пензионерима на дочеку у Кули

Кошаркашка легенда Дејан Томашевић изразио је задовољство што сведочи енормном развоју Куле и целе Бачке, захваљујући људима попут Горана Весића, а пре свега, попут Александра Вучића.
„И моји родитељи су пензионери, знамо кроз какав су тежак период прошли. Сведочим и речима моје мајке, која је пресрећна што имамо Вучића за председника. Она је сада у најсрећнијем добу, јер су захваљујући економском развоју Србије и пензије веће, a пошто има много унучића, може свима да подари срећно детињство“, рекао је Томашевић.

Кошаркашка легенда Дејан Томашевић са најстаријим грађанима Куле
Please follow and like us:
ИЗБОРИ