Врањанац ухапшен у Лесковцу са око 227 килограма дувана и 100 боксова цигарета

Припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу, заједничким радом са Полицијском управом у Врању, ухапсили су М. С. (1983) из Врања, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољен промет акцизних производа.

Полиција је у возилу којим је управљао осумњичени пронашла око 227 килограма резаног дувана и 100 боксова разних врста цигаретаПронађени дуван и цигарете су, како се сумња, били намењени даљој продаји. Осумњиченом је, по овлашћењу Основног јавног тужилаштва у Лесковцу, одређено задржавање до 48 сати и он је, уз кривичну пријаву, приведен надлежном тужилаштву.

У Основном јавном тужилаштву у Лесковцу саслушан је осумњичени С.М. (1983) из Врања, који је по одобрењу јавног тужиоца задржан због кривичног дела недозвољен промет акцизних производа – резаног дувана и цигарета.

Осумњичени се, у присуству браниоца, користио правом да не износи одбрану, бранио се ћутањем. Након саслушања, на предлог јавног тужиоца, према осумњиченом је одређен притвор у трајању до 30 дана, због постојања околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити дело.

Please follow and like us:
Хроника