Миленковић: Људи добровољно, без икаквих притисака полазе на скуп

Скуп под називом „Србија наде“ биће одржан вечерас на платоу испред Народне скупштине, са почетком у 19 сати. Пут Београда пошли су и Врањанци, а испред Спортске хале у Врању кренуло је двадесетак аутобуса са преко 3.000 грађана Врања, чланова, симпатизера и присталица Српске напредне странке како би пружили подршку председнику Србије Александру Вучићу.

Атмосфера је позитивна и људи добровољно, без икаквих притисака полазе на скуп “Србија наде“ , рекао је непосредно пре поласка градоначелник Слободан Миленковић.

-Очекујем да ово буде највећи скуп икада одржан у Србији и да чујемо стратешке поруке нашег председника за даљи развој и будућност Србије. Пре свега, да се трасирају путеви и путање у смислу даљег развоја и напретка Србије. Онај пут и програм који је зацртан да 2025. пензије буду 500 а плате 1.000 евра, да се очува стабилност, јер она доводи до тога да имамо улагања у привреду, да се доводе  инвеститори и запошљавају људи. Потребна нам је стабилност, пристојна и толерантна и уједињена Србија , истакао је Миленковић.

– Процена је да пут Београда креће преко 3.000 људи из Врања који ће пружити подршку председнику Александру Вучићу и његовој политици. Очекујем да се на једном месту покаже да је Србија земља мира, стабилности, јединства и просперитета и да сви заједно радимо на бољитку и напретку . истакла је Зорица Јовић заменица градоначелника.

 -Окупили смо се како би пружили подршку председнику Вучићу и његовој политици коју спроводимо на локалу. Врањанци су одувек били уз државотворну политику која брани интересе наше земље. Верујем да ће највећи део Србије бити у Београду данас, како би показали јединство и снагу и да се сву ујединимо у одбрани наших наших државних интереса , нагласио је Дејан Тричковић председник Скупштине.

-Знамо да наша држава бележи боље резултате у сваком сегменту и мислим да треба да наставимо овим путем којим смо кренули и да подржимо председника Србије. Сви резултати су показатељи да смо  на добром путу и да треба да истрајемо да победи патриотска и домаћинска Србија, желимо да данас победи здрава и патриотска Србија и да бележимо још боље резултате, рекао је градски већник Ненад Ђорђевић пре поласка на Скуп наде у Београду.

 Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће на данашњем скупу „Србија наде“ понудити нова решења и дијалог са онима који мисле другачије. Истакао је да ће на скупу говорити као председник Републике, а не као лидер странке. Додао је да ће то бити скуп за пристојнију Србију, чак и оних који гласају за опозицију, али другачије сагледавају ствари.

Please follow and like us:
Друштво