Врањски напредњаци кренули су пут Београда

Др Слободан Миленковић потпредседник ГрО СНС у Врању и први на листи „Александар Вучић – Врање не сме да станеи Горан Николић потпредседник ГрО СНС у Врању и кандидат за народног посланика

Врањски напредњаци кренули су пут Београда, како би још једном пружили подршку председнику Александру Вучићу. Листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ одржаће предизборни скуп у Београду у Штарк Арени, са почетком у 17 часова, на којем ће говорити Александар Вучић и Милош Вучевић.

Др Слободан Миленковић потпредседник ГрО СНС у Врању и први на листи „Александар Вучић – Врање не сме да станеи директор „Новог дома“ Горан Петровић

Потпредседник Српске напредне странке и први на листи „Александар Вучић – Врање ме сме да стане, др Слободан Миленковић је пре поласка у Београд рекао, да и овог пута уједињени крећу да пруже подршку председнику Александру Вучићу, али и да чују који је то план и програм који је предвиђен за напредак и развој наше земље у наредне четири године. Само једна од чињеница која је у време владавине Српске напредне странке учињена у нашој земљи јесу 145 изграђених и обновљених здравствених установа.

Потпредседник Српске напредне странке у Врању и кандидат на листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане, Горан Николић, рекао је приликом поласка у Београд, да Србија не сме да стане, имајући у виду шта је држава све учинила и шта све тек треба да учини, како за југ, тако и у свим крајевима земље. Пут Београда крећемо како би пружили подршку председнику Србије, Александру Вучићу. До предизборне тишине нас дели нешто више од десет дана, до тада грађани Србије имају прилику да размисле и да на парламентарним изборима 17. децембра заокруже број 1 и изаберу листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“, рекао је Николић.

Зорица Јовић кандидаткиња за одборницу на локалним изборима „Александар Вучић- Врање не сме да стане“, је рекла да је на грађанима Србије никад већа одлука, да изаберу пут просперитета и напретка земље, а то ће учинити 17. децембра уколико изаберу листу „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ јер Србија заиста не сме да стане јер је то политика Српске напредне странке и председника Александра Вучића.

Please follow and like us:
ИЗБОРИ