Врањски одбојкаши победници Купа Србије Првог степена

Одбојкашки клуб Врање је победник Купа Србије Првог степена за Југоисточну Србију. Убедљивом победом и резултатом 3:0 надјачали су противничку екипу из Јагодине. Екипа се директно пласирала у завршницу Купа Србије где ће играти против тимова из Супер лиге.

Вера у себе и вера у успех, показала се кроз запажен резултат  Одбојкашког клуба у Врању против ривала из Јагодине. Секретар клуба, Срђан Милић је поносан на своје играче јер, како каже, то су млади људи који имају воље, знања и вештине. Тај континуитет у раду са децом довео је до резултата,  да два играча оду у Прволигашке тимове Србије. Овај спорт захтева редован одлазак на тренинг, жељу и мотивацију.

-Осећај је невероватан с обзиром да смо најмлађа екипа, која је успела да прође у осмину финала. Значи нам јер стичемо искуство. У предстојећој утакмици желимо да покажемо да смо добра и квалитетна екипа, каже Аљоша Стаменковић, коректор.

– Победа нам превише значи. Након ове игре са Партизаном, циљ нам је да одиграмо добро Другу лигу Србије, кадетско првенство и да одемо на тај завршни турнир. Сваког дана смо тренирали, дешавало нам се и ујутру и увече да одемо на тренинг. И стварно смо се трудили да одемо на сваки тренинг, каже Лука Станојевић, примач .

– У Београду ћемо имати прилике да играмо са Партизаном. И драго ми је што смо однели победу против Јагодине 3:0. Очекујемо добро одиграну игру са Партизаном, кадетску и другу лигу, каже Вукан Митић, техничар.

Ово је први степеник успеха,  у сусрету Друголигашког првенства у Србији средином октобра. Са надом да ће наши млади играчи успети да одиграју што више утакмица за одређено време. Када је у питању Кадетско првенство Србије, циљ им је да уђу у финале, објашњава наш саговорник.

 

 

Please follow and like us:
Некатегоризовано