Врањски социјалисти прославили 33. рођендан

Руководство градског одбора СПС-а у Врању

Градски одбор Социјалистичке партије Србије (СПС) прославио је 33 године постојања и рада. Врањски социјалисти су рођендан прославили пријемом у страначким просторијама за представнике других политичких опција и прославом за чланове и симпатизере у Омладинског културног центра (ОКЦ-е).

Врањски социјалисти као свој рођендан обележавају 16. октобар, дан када је 1990. године одржана прва општинска изборна конференција СПС-а у Врању.

Иза њих су, како је рекао председник Градског одбора СПС-а у Врању Зоран Антић, 33 године постојања и успешног рада.

Први човек врањских социјалиста је поздравио госте,  представнике Српске напредне странке (СНС), Јединствене Србије (ЈС), Социјал-демократске партије Србије (СДПС), Странке слободе и правде (ССП) и Српске радикалне странке (СРС).

– Са свима вама смо, на одређени начин у претходном периоду, сарађивали или били у разним политичким коалицијама.

До 2004. године смо били сами, а након тога смо сарађивали у разним коалиционим односима, што је допринело квалитету и хетерогености политичког живота града, јер када је нешто различито, то даје неке новине и нека нова решења – рекао је Антић.

Антић је указао да је пред грађанима Србије још један период пред изборе које је најавио председник Србије Александар Вучић.

– Надам се да ћемо их дочекати у једном демократском, фер и коректном односу и да ће грађани Врања имати прилику да се на изборима одлуче о томе коме ће дати подршку, али то не значи да ми нећемо наставити да на један нормалан начин комуницирамо између наших одбора и да грађанима Врања предлажемо решења која су најбоља за њих, за њихов животни стандард и за унапређење наше локалне заједнице – истакао је Зоран Антић.

Он је својим колегама из других политичких организација пожелео добро здравље и много успеха у даљем раду, као и да заједнички остваре добре принципе сарадње, а све на добробит грађана Врања.

Након обраћања шефа врањских социјалиста, свечаност је нстављена у неформалном тону, уз разговор и дружење.

Након тога, прославу 33. рођендана, врањски социјалисти су наставили у Омладинском културном центру, где је приређено славље за чланове и симпатизере.

Please follow and like us:
Политика