Вредна награда СКГО-а Врању у виду рачунарске опреме

Заменица градоначелника града Врања Зорица Јовић и члан Градског већа Бојан Костић приредили су пријем за Марка Томашевића, заменика генералног секретара СКГО-а.

Повод за данашњи сусрет је вредна донација граду из наградног фонда у оквиру програма ,,Партнерство за добру локалну самоуправу“, Сталне конференције градова и општина.

Град Врање добио је рачунарску и и техничку опрему, која обухвата 20 рачунара и 2 скенера у вредности од 1.350.000,00 динара.

Заменица градоначелника Зорица Јовић истакла је да је ова награда још једна потврда изузетне сарање коју Град Врање има са Сталном конференцијом градова и општина.

„Пример добре праксе коју смо показали реализацијом овог пројекта је препознат и награђен. То је нама потврда да добро радимо, а ваше признање је за нас додатни подстрек да будемо још бољи и наставимо са таквим трендом и у наредном периоду“, рекла је заменица градоначелника.

„Драго ми је да је рад наше локалне самоуправе у оквиру пројекта ,,Планирање и буџетирање у функцији одрживог развоја града Врања“ у области Одговорност и владавина права, препознат као пример добре праксе за унапређење рада градске управе. Ово нам је подстицај да у будућности будемо још бољи“, додао је Костић.

На састанку је било речи о могућностима за проширење сарадње и у другим областима, као и плановима за наредни период.

Састанку је присуствовао и руководилац Службе за информационе технологије и комуникације Предраг Бранковић.

Please follow and like us:
Друштво Некатегоризовано