Вучевић: Нема одустајања, сви имамо одговорност према данашњим и будућим генерацијама

Вучевић се обраћа омладини

У разговору са омладином, први на листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ Милош Вучевић, поручио је да нема одустајања и да сви имамо одговорност како према данашњим, тако и према будућим генерацијама.

Вучевић је подсетио да су ово најважнији избори, те да они нису само питање математике и статистике, већ да су ово избори за опстанак Србије, нашег народа и за даљи напредак наше земље, али и да се на њима одлучује хоћемо ли сачувати напредак који смо постигли у годинама за нама.

Вучевић са омладином

Вучевић је омладини нагласио да је народ наша снага, а да су млади будућност наше отаџбине.

„Зато држава улаже у будућност, у будућност својих грађана и наше деце. Зато и градимо путеве, пруге, ауто-путеве, повезујемо државу и народ. Зато се држава, на челу са Александром Вучићем, бори за сваку инвестицију, сваку фабрику, свако радно место“, рекао је Вучевић.

Вучевић са омладином

Према Вучевићевим речима, само сигурним, одговорним, марљивим радом подижемо квалитет живота наших грађана, подижемо стандард наших грађана, без обзира које су животне доби и без обзира на то где живе.

Вучевић са омладином

„Ако желимо да Србија остане на брзој прузи ка сигурној будућности, наш избор 17. децембра јесте „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане““, закључио је Вучевић.

Вучевић са омладином

Please follow and like us:
ИЗБОРИ