Вучић: Mала Данка Илић  je убијена

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је мала Данка Илић убијена и да су два лица која су признала да су ово дело учинила ухапшена. Он је додао да их полиција одводи до места где се налази тело детета.

Председник Србије Александар Вучић позвао је МУП, на седници владе у Палати Србија, да што пре дају информације јавности у Србији у вези са убиством мале Данке Илић и додао да је невероватно какви све монструми постоје.

-Имамо лоше вести за дете из Бора, Данка Илић је убијена. Полиција је ухапсила два лица која су извршила убиство Данке и  признали су дело,  обојица. Са каквим ми монструмима имамо посла. Сада воде до места где су бацили тело детета.  Остале детаље кажите после. Хвала полицији на великом труди и на ангажману. Још једном да изразим захвалност полицији,  видите да дате што пре сва неопходна објашњења свим људима у Србији око мале Данке. Сви људи су ужасно бринули и то показује негде да нисмо изгубили душу да људи имају срце и снагу и да засузе, што показује да смо још негде људи. Нажалост,  по овоме што сам добио од МУП-а ствари су се завршиле најгорим исходом. Надам се да сте све друго обавили са породицом и са свима, рекао је Вучић на ванредној седници Владе Србије.

Цела прича је невероватна и невероватно је какви монструми постоје, додао је председник Вучић.

Please follow and like us:
Регион Хроника