Вучић на обележавању 15 година СНС: Подржаћу СНС на предстојећим изборима; Србију нећемо дати на поклон никоме

Извор: Тањуг

Српска напредна странка прославља данас 15 година од оснивања скупом у Шапцу којем присуствује председник Србије и члан СНС Александар Вучић. Свечаности у пуној Спортској хали у Шапцу присуствали су председник СНС Милош Вучевић, функционери и чланови странке.

Српска напредна странка основана је 2008. године након што се одвојила од Српске радикалне странке (СРС). СНС је политичка организација јасног демократског опредељења, чији је циљ спровођење државотворне политике, заштита виталних националних интереса, унапређење људских права, реалан и убрзан економски развој, наведено је на интернет страници те партије.


Председник Србије и члан СНС Александар Вучићи поручио је данас у Шапцу да ће на предстојећим ванредним изборима подржати СНС и заједно се борити са напредњацима. Српска напредна странка прославља данас 15 година од оснивања у Шапцу, а Вучић је пред почетак страначког скупа поручио напредњацима да предстојећи избори треба да буду за њих најважнији.

„Покушаће да сруше све оно што сте ви стварали својом снагом и енергијом и зато је важно да се боримо, јер нећу да се склањам и правим неутралан, јер бити неутрална и не бити уз своју СНС је злочин према Србији и зато ћу да је подржим својом свим срцем и својом снагом и да се борим са вама“, нагласио је Вучић, кога је дочекао велики број људи испред спортске хале у Шапцу.

Казао је да је циљ да наставимо да градимо нашу земљу и да је чувамо. Вучић је по уласку у пуну спортску халу поздрављен дуготрајним аплаузом, а свечаност је почела извођењем химне „Боже правде“.

СНС променила земљу, а донела Србији мир, сигурност и стабилност
Александар Вучић поручио је данас на скупу СНС у Шапцу да је то најнападанија политичка организација у историји земље иако јој је донела мир, сигурност и стабилност.

„Вучевић је свом говору заборавио само две ситнице да вам пренесе, да то је да су му честитке упутили и Милорда Додик и лидери странака из Републике Српске, председник Нове српске демократије Мандић и Кнежевић, као и Томислав Николић, Ана Брнабић, Орлић који данас нису могли да буду са нама, али ће сви заједно бити у наредним данама и недељема“, истакао је Вучић.

Please follow and like us:
Друштво Политика