Вучић: СНС имала најбољу кампању до сада, засновану на резултатима рада

 

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да сматра да је СНС можда имала најбољу кампању од како учествује на изборима, а која се заснивала на резултатима рада.

„Ми смо јасно рекли, до краја 2027. године, до краја мандата, просечна плата у Србији биће 1.400 евра. То значи да ће вам у Београду просечна плата бити већа од 1.700 евра“, рекао је Вучић за К1.

Председник је додао да је током кампање СНС говорила о свим оним стварима које су урађене у претходном периоду – о болницама које су изграђене и реконструисане, домовима здравља, набављеним магнетним резонанцама, X и гама ножевима, мамографима.

Вучић је истакао да људи знају да је он озбиљан човек и да, када нешто каже и обећа, то и испуни и то тако и буде.

„Да ли ће да буде 1.376 или 1.419, али биће око 1.400 евра просечна плата у Србији до краја мандата“, констатовао је Вучић.

Истакао је и да је глумац Предраг Мики Манојловић рекао да живи за ЕXПО и да му се много радује.

„Нама је ЕXПО прилика да изградимо целу Србију. Замислите само Београд, у којем ћете да имате воз од аеродрома до центра града. Воз од аеродрома до Обреновца, у којем ћете да имате комплетан прстен око Београда“, нагласио је Вучић.

Истакао је да у наредне четири године Србија планира да уложи готово 15 милијарди евра у изградњу путне инфраструктуре, али да то неће угрозити финансије и да ни „једног секунда стопа јавног дуга неће премашити 60 одсто“ и бити већа од нивоа Мастрихта.

                                                                       Извор: Телевизија К1

Видео преузет са ТВ К1

Please follow and like us:
ИЗБОРИ