Вучић: Видовдан ћу искористити да посетим Експо, без камера

Председник Вучић

Председник Србије Александар Вучић нагласио је синоћ да је Видовдан за Србију посебан и свети дан који ће искористити да посети Експо и да покаже да управо у томе види нашу будућност.

-Видовдан је дан у којем ми обично кажемо све се види и добре и лоше ствари, рекао је Вучић на националној телевизији и додао да ће премијер Милош Вучевић на Видовдан у Крушевцу говорити о важним стварима и важним темама, а да ће он на тај посебан дан без камера, као и јуче, посетити Експо и показати да у томе види будућност.

-Наша будућност је свакако у раду, напретку у економском развијању Србије. Видовдан је за нас посебан, свети дан, не само због светог Вида, Вита или Витуса из старих времена, већ због свега што се на Видовдан догађало, од Газиместана 1389. и убиства Франца Фердинанда које починио српски јунак Гаврило Принцип, до тога да су многи људи заборавили да смо имали Видовдански устав 1921. године који је проистекао из Крфске декларације из 1917. године и где смо први пут могли да кажемо како се то тада називало, да Срби живе у једној држави, рекао је председник.

Please follow and like us:
Друштво