Запослени у Комраду су 24 сата на терену, смене појачане

Екипе Комрада су 24 сата на терену, а у време одржавања манифестације “Дани Врања“, појачане су и смене, каже Наташа Михајловић, шефица Градског зеленила. Пре почетка манифестације све што је било оштећено у Градском парку је поправљено и требало би тако и да остане.

Руиниран мобилијар у Градском парку, уништене ђубријере, оштећене играчке, погажено цвеће, све је то санирао Комрад у претходном периоду. Потрошено је и доста пара, како би се све довело у ред, кажу у овом предузећу.

-Потпуно је санирано, надамо се да ће тако и остати и након манифестације, јер није само циљ да парк буде леп и уређен када је манифестација, већ и након тога. Да сви можемо да уживамо у лепом времену и у хладовини у природи – каже Наташа Михајловић, шефица Градског зеленила.

И иначе, раде 24 часа дневно, а ових дана су и смене појачане. Њихове чистилице су константно на градским улицама, које се у раним јутарњим сатима перу, а места одржавања манифестације “Дани Врања“ чисте се и ноћу и ујутру.

-Зависи од дана и колико је људи присутно. Ако је лепши дан, онда буде више отпада. Заиста молим грађане, има довољно ђубријера, па и да нема, кеса може да се закачи на крају клупе, па ће је радник однети. Замолила бих да не скидају штафне, да не одшрафљују. Много се пута дешавало да нађемо у травњаку бачене шрафове – објашњава Михајловићева.

Чисти се и паркинг где су концерти током ноћи, а Градски парк после 21 сат и опет ујутру, јер је ноћу омиљено место младих. Оштећује се и градско зеленило, осим што му не погодују и температуре, зато апел да чувамо оно што имамо, истиче шефица.

Please follow and like us:
Друштво