Завршен градски турнир у футсалу

Градски турнир у футсалу завршен је финалном утакмицом на стадиону Гимназије, у присуству великог броја љубитеља спорта.

Победник турнира је екипа „Ауто Дама Адриа“ која је савладала „Моби компјутерс“ резултатом 2:1. Треће место освојила је екипа „Жикини дечаци“ савладавши екипу „Ми то тако 7 величанствених“ убедљивим резултатом 4:0. У име локалне самоуправе такмичаре је поздравио градски већник за спорт и омладину Ненад Ђорђевић.

-Ово је завршни турнир. Све је протекло у најбољем реду. Најбољи су били момци из екипе „Адриа“. Све је пропраћено квалитетним навијањем и када сумирамо утиске није дошло до озбиљних повреда. Циљ нам је да се наредне године проширимо и да буде што више турнира, каже већник за спорт и омладину, Ненад Ђорђевић.

-Задовољни смо резултатом пошто смо победили. Игром и не баш, али резултатом да. Најбитније је да смо играли и освојили. Дуже време учествујемо заједно. Ове године имамо пет освојених турнира, а финална утакмица је круна овог лета, каже капитен победничке екипе „Адриа“, Марко Јовановић.

Иначе, на овогодишњем турниру у малом фудбалу такмичило се 12 екипа. Организатори су за најбоље обезбедили пехаре, дипломе и вредне новчане награде.

Према речима Ђорђевића, наредне недеље биће организован Сајам спорта са циљем да се промовишу клубови који се налазе у нашем граду. Програм је намењен за наше предшколце и млађи школски узраст. То је прилика за наше најмлађе да крену да се баве или заволе спорт.

Спорт