Завршен турнир у малом фудбалу у Ћуковцу

Турнир у малом фудбалу у селу Ћуковац завршен је после осмодневног такмичења. Такмичило се 10 екипа, а награде су добиле екипе које су освојиле прва три места, као и најбољи голман и играч турнира.

Пре почетка финала расположење међу играчима и организаторима било је приметно и сви су имали речи хвале за противничке екипе. По њиховим речима, велику захвалност за одржавање овог турнира дугују граду Врању, спонзорима и мештанима који су сваког дана били присутни на утакмицама.


-Изузетно ми је драго што је овај турнир протекао без икаквих проблема, а онда да се захвалим спонзорима, велику захвалност дугујемо граду Врању који су нам помогли да се овај турнир одржи због наше деце. Захвалан сам и овој деци која учествују, рекао је Миодраг Ђорђевић председник МЗ Ћуковац.


-Дошли смо до финала после осмодневног такмичења и надамо се трећем месту.
На питање да ли било тешко доћи до финала и каква је била конкуренција током такмичења, одговара.
-Било је тешко, трудили смо се доста и надали смо се трећем месту, односно очекујемо да освојимо треће место, каже Ђорђе Јовановић из екипе „Морава ентеријери“

-Пре свега желим да похвалим организацију турнира јер је турнир сјајан. Екипе су добре, мада наш пут до полуфинала и није био такоп тежак, у полуфиналу смо морам признати изгубили од боље екипе и сада се боримо за треће место, истакао је Огњен Јовановић из екипе „Требешиње“.

Победници овогодишњег такмичења су младићи из екипе „Златковић 017“, друго место освојила је екипа „Ћуковац“ и треће место екипа „Требешиње“. Награда за прво место је 50 хиљада динара, за друго место 20 и 10 хиљада динара за екипу која је освојила треће место. Осим ових награда, на турниру су изабрани и најбољи голман и то из екипе „Златковић 017“ Срећко Митић. Најбољи играч је из екипе „Ћуковац“ Димитрије Димитријевић.

Спорт