Жена из Врања пала у посластичарници у Бујановцу па преминула

Возило Хитне помоћи

Сплетом несрећних околности, у једној посластичарници у Бујановцу је у среду у поподневним сатима страдала А. С. (1967) из Врања . Како сазнајемо од Бобана Накића из Основног јавног тужилаштва у Врању – Одељења у Бујановцу овај несвакидашњи случај догодио се када је жена са супругом дошла у радњу за производњу слаткиша како би изабрали торту.

Док су њен супруг и власник радње гледали декорације, жена је стајала иза њих, услед непажње пала је са степеништа, које води на други спрат посластичарнице. Степенице нису биле заштићене оградом. Нажалост, услед задобијених повреда, несрећна жена је преминула на лицу места. Др Љубиша Стојиљковић начелник Службе за пријем и збрињавање ургентних стања у Врању рекао је у изјави за РТВ Врање да је несрећна жена довезена у ову службу без знакова живота и да је реч о напрасној смрти на јавном месту.

Тужилаштво је наложило да полиција изврши увиђај лица места , да се сачини фото – техничка документација и да се укључи инспекција рада ради утврђивања техничких пропуста у раду посластичарнице.

Please follow and like us:
Друштво