Зорица Јовић: Грађани Врања препознали резултате локалног руководства

Незапамћено велика излазност грађана на парламентарним, покрајинским и локалним изборима, само је доказ да политика коју спроводи Српска напредна странка на челу са председником Александром Вучићем, има потврду и подршку народа, рекла је након првих прелиминарних резултата, Зорица Јовић, чланица Привременог органа града Врања и Градског одбора Српске напредне странке.

Рад руководства Српске напредне странке препознат је и подржан од стране грађана Врања. У наредном периоду радићемо на реализацији свих пројеката који ће побољшати стандард грађана, истакла је Јовићева.

-Користим прилику да се захвалим свим на шим суграђанима који су дали подршлу како на локалној, тако и на републичкој листи и од сутра сви заједно идемо у нове задатке, креирамо нове циљеве, осмишљавамо нове пројекте и завршавамо оно што смо започели. Још једном честитке свима, пре свега руководству Српске напредне странке на локалном нивоу, руководству Српске на предне странке на републичком нивоу и наравно, првом на листи који је негде, чини ми се, у овој кампањи највише себе дао, а то је др Слободан Миленковић, истакла је Зорица Јовић чланица Привременог органа града Врања и Градског одбора Српске напредне странке.

У просторијама Градског одбора Српске напредне странке, након првих, прелиминарних резултата, и обраћања председника републике, славили су убедљиву победу. Упитали смо госпођу Јовић и каква је атмосфера била?

-У складу са резултатом, таква је и атмосфера, били су трубачи, ватромет, пуне су све просторије Српске напредне странке, у међувремену су дошли и коалициони партнери. Приметно је расположење, приметно је рсположење од стране свих чланова. Генерално се је труд и рад исплатио. Оно што грађани препознају и вреднују је ред, рад и дисциплина. Мислим да председник Привременог органа др Слободан Миленковић и читаво руководству знају за ред, рад и дисциплину, али и да препознају и да покажу на делу. Оволики успех не би био да није било подршке са републичког нивоа, односно да нам председник Александар Вучић није дао малксималну подршку и када су у питању различити пројекти, функционисање странке, генерално када је град у питању. Много тога је видљиво на терену, нешто је и невидљиво, свакодневна комуникација на релацији град, република, министартва, али и свакодневна комуникација на релацији Градски одбор Српске напредне странке са централом СНС, дефинитвно су дали резултате, а то је добило подршку гласача, те стога хвала лепо, објашњава Зорица Јовић.

 

Please follow and like us:
ИЗБОРИ