„Звезда је моја породица“  

Навијач Црвене Звезде

„Звезда је моја породица“ назив је Звездиног каравана који је током претходног дана био гост нашег града. Црвена звезда традиционално, током лета организује велики караван у оквиру којег представници клуба обилазе градове и навијаче по Србији, Републици Српској, али и Црној Гори.

У сваком месту које посете, организују занимљиве активације где сви заљубљеници црвено беле боје добијају прилику да виде и да се фотографишу са пехарима УЕФА Лиге шампиона, Супер лиге, као и Купа Србије, што је случај и у Врању, где је велики број Врањанаца био на градском шеталишту, обучени у црвено беле дресове.

– Већ дужи низ година се традиционално одржава Звездин караван у свим градовима широм Србије и региона. Оно што је ове године новитет јесу голови на којима деца могу да играју, шутирају. Такође организујемо сликање са пехарима што је јединствена прилика јер има доста освајача Европе, тачније 22 тренутно у Европи и нико не одржава сличну акцију као Црвена Звезда, дакле да навијачи могу да се сликају са репликом жутог пехара, истакао је Миахило Миленковић са Звезда телевизије.

Током трочасовног дружења навијача Црвене Звезде и представника клуба, отворена је и могућност посетиоцима да постану нови, а постојећим члановима да обнове или продуже чланство у клубу. Причали смо са најмлађим  навијачима Црвене Звезде и чули колико се Звезда воли, који су им омиљени играчи и у ком спорту и чули једну од омиљених навијачких песама.

-Дошао сам да видим све о Звезди, омиљени фудбалер ми је Букари.

-Волим и навијам за Црвену Звезду, иначе играм и тренирам фудбал.

-Ишао сам на утакмицу са FK Joung Boys на Звездином стадиону и било је прелепо.

-Ја сам на Звездином стадиону гледао утакмицу Радник Сурдулица  Црвена Звезда и било је супер.

Овако су коментарисали најмлађи заљубљеници црвено – беле боје.

Звездин караван наставља својим путем широм градова наше земље са једним циљем, да као што овогодишњи слоган каже, окупи све чланове Звездине породице.

Please follow and like us:
Спорт